Tällä hetkellä minua ärsyttää se miten ihmiset voivat olla välillä niin naiiveja, heti kun uusi avioliittolakimuutos tuli voimaan kirkosta erosi noin 13 000 ihmistä ja vain minkä takia, sen takia että jokin 2000- vuotta vanha kirja jossa on yli tuhat sivua, niin siinä mainitaan muutamalla virkkeellä että homous olisi muka väärin.

Ei siis siinä ole vikaa että ihminen uskoo mutta siinä alkaa olla jo vikaa kun alkaa kauhistelemaan sitä että nyt kirkossa alkaakin tästä lähtien kävellä alttarilla miehen ja naisen lisäksi kaksi miestä tai naista, en minä näe siinä mitään väärää, mikä laki määrittää rakkauden? Kuuluuko rakkaus ja kirkkoahäät, adobtointi ja yhteinen sukunimi vain heteroille, ei sanon minä, ihan yhtä suuri oikeus lesboilla tai homoilla on niihin!!!!

Mikä vika siinä on että kaksi miestä tai naista hankkii lapsia ja kasvattaa niitä keskenään, mitä se siltä lapselat on pois jos sattuu olemaan kasi isää tai äitiä? Onhan niitä yksinhuoltajiakin eikä niistä ole alettu valittamaan ettei niiden lapsilla ole äitiä tai isää joka opettaisi kunnon miehen tai naisen mallia? Se on niin pirun stereotyyppistä  että vain yksi mies ja yksi naiunen voi kasvattaa lapsen, miksei myös kaksi miestä tai naista? Lapsi oppii ihan yhtä hyvin oikean ja väärän, hyvän ja pahan, kielletyn ja sallitun kahdelta samaa sukupuolta olevalta henkilöltä kuin isältä ja äidiltä.

Ja onhan myös niitäkin lapsia joita kasvattaa sukulaiset tai sedät ja tädit, mummot ja vaarit sekä kaikennäköiset sijaisperheet ja silti ne ovat oppineet ihan kunnon kansalaisiksi heiä parissaan, saaden rakkautta ja ymmärrystä, hoivaa ja ohjeita, niin miksei niitä voisi sitten saada heiltä? Mikä sen estää, muuttuvatko muka kaikki lapset sitten oudoiksi ja yhteiskunnan friikeiksi jaos heillä ei ole sellaista 1820- luvun perhettä jossa on talosta huolehtiva vaimo joka opettaa tytöille talon huolehtimista ja rahasta huolehtiva isä joka opettaa pojat onkimaan ja peltotöihin? 

Ja sitten se rakkaus, onko muka väärin jos haluaa saada oikeat kirkkohäät sen sijaa että joutuu tunkeutumaan johonkin ikävään ja koruttomaan maistraattiin, tai haluaa saada saman sukunimen kuin toisella todistaakseen liiton yhtäläisyyttä? Rakkaudella eoi ole muita rajoja kuin pedofilia ja raiskaus jotka ovat vääränlaista rakkautta minusta ainakin, homous ei ole kumpaakaan niistä ja siksi se on hyvä asia josta saa olla ylpeä ja jota ei tarvitse pelätä.

Herätkää ihmiset, nouskaa sieltä ahdasmielisestä, nationalististen junttien suosta ja avatkaa silmänne sillä uusi päivä on koittanut rakkaan suomenmaamme historiassa, kohdatkaa se ja hyväksykää se sillä se on tulevaisuutta, se on muutosta ja se on mahdollisuutta toisenlaisiin, hyviin muutoksiin!!!!