Hello, kerron tässä teille nyt hieman tästä juttusarjasta josta en aio muuta julkaista kuin pikku esittelysarjoja. Mukana on myös synty ja päälajeista, joskus toiste tulee toista osaa mutta nyt keskittymiskyky on muualla kuten näissä kahdessa tulevassa sarjassa. Tässä sitten esittelen maailmaa, myöhemmin esittelen päätäarinoita, tekstiä ei juurikaan ole korjattu sillä tämä tulee aika myöhään joten lukeminen tuleee olemaan pain in the ass

Paikka

Toisin kuin yleensä tarinoissani, tässä tapahtumat sijoittuvat eräänlaiseen rinnakkaismaailmaan nimeltään kadonnut maailma, tämä mailma ei ole kuin parin ulottuvuuden päässä mutta asukkaat ovat aivan erilaisia kuin täällä, he ovat koiraihmisiä (ei, eivät niitä ihmisiä jotka pitävät koirista, selitän asian myöhemmin) maailmasta löytyy myös heidän lisäkseen kissaihmisiä, susi- ihmisiä ja kani- ihmisiä, heidän lisäkseen maailmassa on myös normaaleja eläimiä sekä erimuotoisia demoneja ja hirviöitä.

Maantieto

Maantieteellisesti alueita on neljä, meren takana oleva, vielä osittain tuntematon maa, hedelmällinen ja kaunis alue joka on kadonneen maailman pää- alue, vuorten takana on demonien valtaamat, myrkylliset erämaat ja niiden takana on rauhan meri ja ikuisuuden saari.

Pää- alue

Pää alue on enimmäkseen hedelmällinen, siellä on suuria, vihreitä niittyjä, suuria, vanhoja metsiä ja puhtaita jokia, alueella ei ole suuria kaupunkeja tai mitään sen kummempaa, pieniä kyliä kyllä riittää, alueiden metsät ovat vanhoja ja hyvin hoidettuja sillä alueen asukkaat välittävät luonnostaan. Alueella elää hyvin paljon koiraihmisiä, kissaihmisiä ja kani- ihmisiä, alueet ovat äärimmäisen hedelmällisiä, suuria ja kauniita jonka vuoksi demonit usein koettavat vallata alueita.

Vuoristot

Vuoristot ovat suuria, kylmiä ja niille ei lähestä mielellään ellei se ole välttämätön pakko, vuoristoissa elävät kovimmat ja sisukkaimmat koiraihmiset ja suurin osa susi- ihmisistä, vain harva kissaihminen on sinne uskaltautunut elämään, kani- ihmiset eivät siellä kestä elää. Vuoristossa elää vain sitkeimmät puulajit, vahvavartisimmat kasvit ja kitkerimmät yrtit, vuoristot ovat hyvänä esteeensä demonien hyökkäyksiä vastaan niiden vaikeakulkuisuuden ja asukkaiden takia. Alueilla ei juuri ole muita kuin heimoleirejä, kylien ja kaupunkien raknetaminen on mahdotonta olosuhteiden takia

Demonien erämaa

Demonien erämailta löytyy nimensä mukaan vain erämaata, se on myrkyllistä ja kuollutta, vaarallista tavallisille koiraihmisille tai muille heidän kaltaisilleen ylittää, vain täysveriset tai puolidemonit voivat niillä kulkea ilman sen kummempia seurauksia. Alueella ei juuri kasvillisuutta ole paitsi mustat, suuret hiiltyneet puut joiden hedelmät ovat kitkeriä, ja piikikkäät pensaat joiden marjat voivat tappaa väärin valmistettuina. Alueelta löytyy kolme kaupunkia ja viisi kylää.

Alueen ilma on myrkyllistä ja se värjää taivaan punaiseski, välillä myrkyt siirtyvät vuoristoiden yli muihin alueisiin jolloin on lähes mahdotonta liikkua, tämä on kumminkin harvinaista ja jos sitä tapahtuu, siihen osataan varautua. Alueella on myös paljon myrkkykeitaita ja jokia joista voi juoda mutta vain silloin tällöin, suurimman osan ajasta nämä joet ovat yhtä myrkyllisiä kuin taivas, myrkkyjen alkuperästä ei tiedetä mutta tarun mukaan Foxia (taivaan jumalatar) suuttui demoneille ja kirosi heidän maansa ikuisesti epätoivoon, kuolemaan, suruun ja sekasortoon.

Rauhan meri

Jos selviää demonien erämaasta, pääsee legendaariselle Rauhan merelle jonka ylitettyään pääsee ikuisuuden saarelle, saari on monien lajien kansoittama, siellä ei ole minkään laista johtajaa, kaikki elävät siellä harmoniassa ilman minkään laiaisen jumalia, johtajia, sääntöjä tai pelkoa, saarella on puhdas ilma ja sinne on hankala pääsy, rauhan meri nimittäin ei ole aivan nimensä mukainen, se on täynnä tappavia hirviöitä, olentoja ja muita hirveyksiä, siellä myös myrskyää jatkuvasti.

Ikuisuuden saari on erittäin hedelmällinen ja runsasluontoinen, riistaa, hedelmiä, kasviksia ja meren antimia löytyy riittämiin, luonto on terve ja monipuolinen, meri on kirkas ja makeaa vettä löytyy lähes loputtomiin, saarelle voi olla vaikea päästä mutta kun sinnee pääsee, ei sieltä halua lähteä poiskaan.

Lajit

Koiraihmiset

Koiraihminen on ihmismuodossa oleva koira, he ovat enimmäkseen ihmisen näköisiä mutta heidät erottaa ihmisistä se, että heillä on koiran korvat ja joko ihmismäiset tai hieman kissamaiset silmät, se riippuu hyvin paljon siitä, millaiseen heimoon henkilö kuuluu, vuorilla elävillä koirilla kissamaisuutta silmissä esiintyy olosuhteiden takia, alempana elävillä silmät ovat ihmismäisemmät.

Koiraihmisillä on erilaisia muotoja niitä voi olla 1- 4, riippuen mihin heimoon kuuluu, muotona on yleensä koiramuoto joita he käyttävät vain silloin tällöin, muina muotoina voivat olla voimamuodot, taikamuodot ja muut hieman erikoisemmat muodonmuutokset joissa ei välttämättä aineellista ruumista muodostu ollenkaan. Koiraihmisillä taikaa esiintyy jossakin muodossa ja se on harvinaista että heillä sitä ei olisi, demoneista useimmat ovat koiraihmisiä mutta pää- alueen asukkaistakin heitä on valtaväestö, samoin vuoriston asukkaista.

Kissaihmiset

Kissaihminen on ihmismuodossa oleva kissa, hekin ovat enimmäkseen ihmisen näköisiä, heillä on hieman isommat korvat kuin koiraihmisillä ja he ovat lyhytkasvuisempia kuin koiraihmiset, kissaihmisten silmät ovat kaikilla kissamaiset, niissäkin voi olla tiettyjä eroja heimoon liittyeen, esim. pupillien koossa ja silmien muodoissa, erot ovat kumminkin lähes tuskin huomattavissa. Kasvoissa kumminkin on lieviä kisan piirteitä (esim. kapeutta ja pituutta)

Kissaihmisillä muotojen määrä on rajallinen, ihmismuodon lisäksi heillä on noin 1- 2 muotoa, riippuen hyvin paljon heimosta, muotoja ovat yleensä normaali- tai voimamuoto, osa demoneista on kissaihmisiä mutta heitä esiintyy myös suuriin määrin pää- alueella, vuoristossa elää vain noin kourallinen jos sitäkään. Lajilla esiintyy taikaa, taiaton kissaihminen on harvinainen.

Kani- ihminen

Kani- ihminen on ihmismuodossa oleva kani, nämä olennot ovat myös hyvin ihmisen näköisiä mutta heillä on erona se että heillä on hyvin suuret kanin korvat, joiden muoto riippuu pääosin siitä mihin heimoon kuuluu, kani- ihmisillä on myös erittäin kanimaiset silmät, suuret pupillit ja mantelimainen muoto, tämä ei juurikaan muutu oli heimo mikä hyvänsä.

Kani ihmisä ei juuri löydy kadonneesta maailmasta, heitä on päälle 500 ja kaikki elävät meren läheisyydessä tai vanhoissa metsissä, näiden kohdalla ei kumminkaan ole totta se sanonta `lisääntyy kuin kani`, lapsia tulee noin 1- 2, kolme on jo harvinaisuus, tällä lajilla ihmismuodon lisäksi on vain yksi muoto ja se on heidän normaali muotonsa. Kani- ihmisilläkin esiintyy taikaa mutta se on satunnaista, enimmäkseen parannustaikoja ja muita arkipäivän pikkutaikoja, he luottavat enimmäkseen käsien käyttöön työssä ja taistelussa.

Susi- ihminen

Susi- ihminen, niin kuin muutkin lajit tähän mennessä, ovat ihmismuotoisia susia, susi- ihmiset ovat saman kaltaisia kuin koira- ihmiset mutta he ovat paljon kookkaampia ja vankempia kehoiltaan, susi- ihmisten silmät ovat kuin sudella tai sitten ne ovat ihmismäiset, kissamaisuuttakin esiintyy, riippuu hyvin paljon siitä, millaiseen heimoon susi- ihminen kuuluu. Susi- ihmisillä esiintyy taikaa, heilläkin taiattomat ovat harvinaisia.

Susi- ihmisiä elää enimmäkseen vuoristoissa ja meren äärellä, he ovat rauhaa rakastavia ja elävät hyvässä sovussa kaikkien kanssa, heitä löytyy myös demoneista ja muutama elää myös pää- alueen keskellä, susi- ihmisillä on vain yksi muoto ihmismuodon lisäksi mutta se on erittäin voimakas, susi- ihmiset käyttävät taikaa mielellään mutteivat liikaa, heidän mielestään ruumiillinenkin puoli on pidettävä kunnossa.

Maailman synty

Kadonnut maailma syntyi kuun ja auringon välille syttyneen sodan jälkeen kun Foxia (kadoneen maailman jumalatar ja magikoirien (erään koiraihmislajin) jumalatar) vuodatti kyyneleitä miehensä Kuun valon (kuun jumala) vereen, herättääkseen tämän henkiin, kyyneleet kumminkin olivat erittäin voimakkaita ja tämän seurauksena syntyi täysin uusi maailma, Foxia ja Kuunvalo päättivät tehdä tästä heidän rakkautensa luomasta maailmasta rauhan ja lempeyden tyyssijan.

Kaksikko loi maailmaan kolme osaa (demonien maailma tuli myöhemmin jälkisodan jälkeen) he loivat meren takaisen maailman niille joilla riitti tarpeeksi tahtoa ja unelmia tutustua maailmaan, rauhan saaren niille joilla riitti tahdonvoimaa lähteä sinne ja kadonneen maailman pää- alueen niille jotka halusivat elää ja olla kaikessa harmoniassa.