Tässä osassa esittelen heimot, seuraavassa jatkuu ja sitä seuraavassa alan esitellä hahmoja sukupolvi kerrallaan.

Tilannestatukset:

Elossa: lauma on vahva, olemassa ja hyvässä kunnossa, mikään ei uhkaa

Keskiverto: lauma on olemassa mutta se on vähäinen.

Todella huono: laumasta on tuskin mitään, jäljellä, se on levinnyt ympäri maailmaa, siitä ei ole juuri tietoa

Hävinnyt: laumasta ei ole ketään jäljellä tai jäljellä on vain pari yksilöä.

Magikoirat:

Status: Elossa

Johtaja: Izoju taivaannuoli

Tietoja: Magikoirat ovat monia satoja tuhansia vuosia vanha heimo, jonka voimat perustuvat lähinnä luonnonvoimiin, vuosien saatossa heille kehittyi myös yliluonnollisia voimia ulkopuolisten vaikuttajien johdosta. Alunperin laumaa johti Johtajien suku mutta kun Fenix pelasti lauman, päätti lauman silloinen johtaha Mi Jong, luovuttaa vallan tälle ja tämän vaimolle Serille (Mi Jongin tyttärelle).

Alkuperä: syntyi Foxian erään suhteen kautta.

Death touch:

Status: Todella huono

Johtaja: Ennen tuhoa johtajana toimi Mago

Tietoja: Demonilauma joka terrorisoi Magikoirien heimoa vuosia, ennenkuin he tuhoutuivat lähes kokonaan viimeisessä sodassaan. Lauman johtajana toimi Fenixin isä Mago, joka oli muuttunut demoniksi varjokäärmeen purtua häntä.

Alkuperä: Oli alunperin hajanainen kasa erinäisiä demoneja, ennenkuin Mago sai heidät kasaan ja kannusti heitä valtaamaan uusia elinalueita.

Kadonneet:

Status: Elossa

Johtaja: Chan

Tietoja: Heimo joka koostuu lähinnä muiden heimojen "hylkiöistä", eli koira- ja kissaihmisistä jotka olivat liian vahvoja ja väkivaltaisia toimiakseen normaalisti heimojensa mukana. Aiemmin tätä laumaa johti J.K- niminen henkilö, mutta hänen kuoltuaan paikan otti hänen poikansa Chan.

Alkuperä: J.K johdatti nämä väkevät ja vaaralliset hylkiöt yhteen ja teki heistä lauman ja sai heidät sopeutumaan toisiinsa ja yhteiskuntaan.

Varjomaailman valtiaat:

Status: Elossa

Johtaja Tähden loiste

Tietoja: kissaihmisten heimo joka liikku öisin. He ovat arvostettuja saalistajia ja taistelijoita, eikä heidän saalistusaikanaan kenelläkään ole lupa liikkua ulkona; (ei sillä että he satuttaisivat muita mutta he vain ovat tarkkoja omista reviireisään yöaikaan). He ovat Chantalin suosiossa ja suojeluksessa.

Alkuperä: Chantal loi heidän laumansa yön lapsiksi. Monet väittävät Tähden loisteen olevan sukua kyseiselle jumalattarelle, mutta tämä itse nauraa moisille väitteille ja hymilee sen jälkeen arvoituksellisesti.

Vuorten vaeltajat:

Status: Keskiverto:

Johtaja: Tuuleen katoava ulvonta, kavereiden kesken Ulvonta.

Tietoja: lauma elää vuorilla demonien alueen ja varsinaisen kadonneen maailman välillä, he käytännössä suojelevat kadonnutta maailmaa demoneilta. He ovat vuorten karaisemia, vahvoja ja määrätietoisia, he omaavat taikavoimai mutta he eivät käytä niitä niiden väkevyyden ja vaarallisuuuden takia, he luottavat enemmän fyysiseen voimaan.

Alkuperä: syntyi pienen koiraihmislauman asetettautua vuorille elämään omaa elämäänsä.

Valon soturit:

Status: elossa

Johtaja: Feng (Fenixin isoveli, puoliksi demoni)

Tietoja: Ovat entisiä Death toucheja ja muita erinäisiä demoneja ja koiraihmisiä jotka haluavat toimia hyvän puolesta. Johtajalla Fengillä on kaksi lasta, sisarukset Lilithyn ja Grat, tulevat johtajat, (jos isä vaivautuu opettamaan heidät siihen).

Alkuperä: Feng keräsi suuren sodan jälkeen kokoon luotettavia Death toucheja ja muita koiraihmisiä joiden kanssa hän alkoi suojella kadonneen maailman rajoja pahoissa aikeissa olevilta demoneilta ja meren olennoilta, sekä toisista ulottuvuuksista tulevilta uhilta.

Veden henget:

Status: hävinnyt

Johtaja: ennen lauman tuhotumista johtajana toimi classmedious, tutummin Class.

Tietoja: heimo oli hyvin luonnoläheinen ja rauhaa rakastava. He elivät veden alla ja tulivat harvoin maalle sillä olivat siellä heikkoja. Lopulta kumminkin Amic kävi tuhoamassa heidän  laumansa, Izojun hyvä ystävä Devil oli puoliksi veden henki. Ainoa eloonjäänyt laumasta oli Max.

Alkuperä: veden henget olivat alunperin veden voimaisia koira- ihmisiä, jotka halusivat paeta maanpäällisen elämän hirveykisä jonnekkin. Lopulta he löysivät vedenalaisen maailman.

Tämä listailu jatkuu toisessa päivityksessä