Kerron tässä teille muutaman tarinani alun ja syyn, miksi aloin kirjoittamaan niistä. En tiedä kiinnostaako tämä teitä mutta aikani kuluksi ja vaihteluksi näitä kirjoitan :3 pistän kaiken samaan syssyyn niin ei tule pitkää sekasotkua tästä, mutta tässä ainakin osan tarinoista historiaa

Fenixin taru:

Tämän tarinan idea lähti yllätys yllätys, Hopeanuolesta! Satuin erään kaverini luona katsomaan Hopeanuolta ja aloin samalla miettiä kaikkia mahdollisia koirasarjoja mitä mieleen putkahti ja tajusin, yhdessäkään niistä ei ollut taikaa tai mitään yliluonnollista. Mietin, miksei kukaan ollut tehnyt sellaista ja pidemmälle ajateltuna päätin, että miksen minä muka voisi tehdä niin? Aloin siis suunnittelemaan koirasarjaa jossa oli kaikkien evär created koirasarjojen perusajatus.

Mietin aluksii hahmojen ulkonäköä ja nimiä ja tulin siihen tulokseen että nimet olisi hyvä antaa taruolentojen mukaan. Sen jälkeen aloin miettiä, missä tapahtumat voisivat olla sillä ei hyvässä ihmeessä niitä voinut pistää maahan, sillä ne eivät oikein siihen kuvioon sopineet. Loin sitten täysin uuden maailman, kadonneen maailman jossa oli aluksi aika vähän porukkaa ja alueita mutta sitten tarinoiden edetessä ja tapahtumien kulkiessa aloin luomaan enemmän aluetta ja kohta oli kokonainen maailma koossa.

Fenixin tarina päättyi ja aloin kuumeisesti miettiä, mitä seuraavaksi, en halunnut jättää kesken, päätin että tekisin Fenixille jälkikasvua ja näin syntyi Izoju. Izojun jälkeen loin vielä muutaman sukupolven ja samalla alkoi kehittyä myös vanhat hahmot, heidän ulkonäkönsä ja luonteensa. Lopulta aloin anatamaan heille inhimillistä ulkomuotoa, sillä muutamalle koiramainen ulkonäkö ei sopinut ja lopulta tein kaikista koiraihmisiä.

Viimein sain mainstoryn päätökseen, en halunnut päättää tarinointia vieläkään, joten jätin päähahmot sivuun ja tein sivuhahmoista päähahmoja. Aloin kertoa heidän syntytarinoistaan, elämänvaiheista ja ristiriidoista muiden hahmojen kanssa, sekä siitä, miksi näitä ristiriitoja on.

Taleheart`s tales:

Tarina lähti lähinnä siitä, että halusin tehdä jotakin perinteistä mutta uutta, omassa mittapuussa siis. Alunperinkin Astar oli lohikäärme- haltija sillä se tuntui minusta vain hemmetin hyvältä idealta. Alunperin Eros oli orpo mutta en viitsinyt jättää häntä kadulle vaan annoin hänelle hänen isotätinsä. Astar ei alkuperäisessä tarinassa ollut vain pimeyden olentojen hallitisjan poika, hän oli itse hallitsija, hahmot olivat myös paljon vanhempia kuin 16, muistellakseni alunperin 20- vuotiaita.

Hahmogalleria oli alunperin paljon suppeampi mutta kun se päätyi blogiin, päätin että se tarvitsee enemmän hahmoja ja jonkun pahiksen enemmän joten tein Eroksen kotikylän linnanherrasta pahiksen ja Astrain perheestä hyviksiä myös tämä örkkiherrasmies ja parantaja olivat uusia hahmoja galleriaan.

Not my night:

Tämä tarina sai ideansa oikeastaan Tf2 pelistä, eräs kaverini esitteli sen minulle ja aloin seuraamaan sitä mielenkiinnolla. Lopulta eräs hahmo Sniper, isnpiroi tekemään minut tämän tarinan. Not my night sai myös idean siitä, että halusin kirjoittaa jotain Amerikkatyylistä taas vaihteeksi, halusin hieman räiskintää, poliiseja ja teräväpäisen tyypin lahtaaman porukkaa. 

Tuliset siivet, tulinen sielu:

Tässä perusidea lähti lähinnä siitä että en todellakaan halunnut tehdä taaskaan "normaalia" koiratarinaa. Tälläkään kertaa en halunnut tehdä päähahmosta lepertelevää "minä pelastan kaikki ja tapan pahiksen", tyyppistä heeboo, halsuin tehdä jätkästä täyden paskapään ja mulkeron, pitäähän semmosiakin ihmisiä olla olemassa, eikö?

Hahmojen nimet halusin tehdä japaninkielisiksi sillä en ollut koskaan ennen tehnyt niin, sitäpaitsi eksoottiset nimet kiehtovat minua todella paljon ja halusin  tehdä jotakin erikoista. Tässäkin tarinassa minua oikeastaan inspiroi ja ajoi eteenpäin Hopeanuoli (tättärätää).