Hahmogalleriaa, Fenixin sukupolvelta :) 

Hyvät:

Fenix Tulisiipi:

Ikä: tarinassa n 13- v

Ulkonäkö: Ihmismuodossa Fenix on aika lyhyt ja laiha, hänellä on Smaragdinvihreät silmät ja harmaat korvat päälaella, tukka on teräksen harmaa, hyvin tumma, koiramuodossa hänellä on Jin/Yang- merkit olkavarsissaan ja turkki on harmaa, silmiäkulmissa on punaiset merkit.

Luonne: Fenix on luonteeltaan hieman vakava, varovainen ja tasainen, hän ei mielellään tahdo loukata ihmisiä ja hän ei mielellään myöskään halua satuttaa näitä. Hän kumminkin osaa taistella ja puolustaa itseään ja ystäviään vaarallisen tilanteen tullen. Fenix on oikeudenmukainen ja osaa antaa anteeksi toiselle.

Perhe: Fenixin perheeseen kuului tämän äiti Jing ja isä joka katosi. Äitinsä kuoltua ja isänsä kadottua, Fenix muutti johtajaperheen suojiin.

Voima. Fenix omaa tulen voimat.

Muuta: Fenixillä on yhteensä kolme mutoa, ihmismuoto jota hän käytti maassa ollessaan, normaali koiramuoto jota hän käyttää kadonneessa maassa ollessaan ja Foxian antama erikosimuoto jonka hän sai voidakseen taistella Magoa vastaan. Fenix kuuluu kirottujen sukuun eli hänelle on siirtynyt tehtävä suojella maailmaa uhilta.

Ange Taivaanvalo: 

Ikä: tarinassa 13- vuotta

Ulkonäkö: Ihmismuuodossa hän näyttää ikäistään muutamaa vuotta vanhemmalta, hänen silmänsä ovat roosanpunaiset ja hiukset ovat pitkät, kiharahkot ja blondit, päälaellaan hänellä on vaaleankeltaiset korvat. Koiramuodossa hänellä on hiustensa värinen turkki, tuulenpyörrettä muistuttavat merkit olkavarsissaan ja silmäkulmissa sydämen muotoiset merkit.

Luonne: Ange on luonteeltaan hyvin määrätietoinen ja itsepäinen, sen huomaa siitä ettei hän luovuta Fenixin suhteen ennekuin Seri ottaa tämän silmätikukseen. Ange on luonteeltaan myös hyvin iloinen, kaikkia piristävä päivänsäde jolla on todelliset soturin vaistot. Ange on myös välillä hyvin rääväsuinen ja hänen mielipiteensä kuuluu ja kovaa.

Perhe: Angella oli aiemmin ottoisä Lumen tanssi mutta tämän kuoltua sodassa hän jäi orvokoksi. Myöhemmin Angelle kumminkin selvisi, että hänen oikea isänsä oli kulkenut vuosia Death touchien joukoissa.

Voima: Ange omaa ilman voimia ja siivet joilla hän kykenee lentämään.

Muuta: Ange on syvästi ihastunut Fenixiin, hänellä on kolme muotoa, ihmismuoto, jota hän käytti maassa. Koiramuoto jota hän käyttää kadonneessa maailmassa ja soturimuoto jossa hän omaa siivet, hän voi myös saada siivet esiin ihmismuodossa.

Mino Häränraivo:

Ikä: tarinassa vähää vaille 14.

Ulkonäkö: Ihmismuodossaan Minolla on tummanruskeat, tuulenpörröttämät hiukset ja samaa väriä olevat silmät, hänellä on myös samaan sävyyn olevat korvat. Keholtaan mino on pieni mutta vanttera, näyttä muutamaa vuotta ikäistään vanhemmalta. Koiramuodossa hänellä on tummanruskea turkki ja olkavarsissaan häränsarvet, silmäkulmissa on merkki

Luonne: Mino on luonteeltaan hyvin rauhallinen, utelias ja ystävällinen, hän on kiinnostunut monenlaisesta ja puhuu paljon. Mino kumminkin muuttuu hyvin vakavaksi ja hieman berserkkimaiseksi taistellessaan, häntä on vihaisena hankala pysäyttää. Mino on silti välillä hyvin ujo ja hiljainen.

Perhe: Mino on jäänyt orvoksi pitkien taisteluiden seurauksena, hän haavoittui vakavasti eräässä taistelussa ja hänen isänsä kuoli suojellessaan haavoittunutta poikaansa. Äiti kuoli erään yöllisen hyökkäyksen aikaan. Minolla ei ole sisaruksia.

Voima: Mino omaa maan voimat

Muuta: Mino on salaa ihastunut Angeen, hänellä ei vain ole rohkeutta sanoa sitä. Minolla on kolme muotoa, ihmismuoto jota hän käyttää maassa, koiramuoto jota hän käyttää kadonneessa maailmassa ja soturimuoto jota hän käyttää harvoin sillä hän pelkää menettävänsä sen hallinan joku päivä kokonaan.

Mi Jong:

Ikä: n 40 tarinan aikoihin

Ulkonäkö:  Mi Jongilla on pitkä, vahva, keho. Kermanvaalea tukka jossa on hieman harmaita raitoja ja taivaansiniset silmät. Mi Jongilla on koiramuodossaan valkoinen turkki, merkit olkavarsissaan (yleinen tunnus magikoirasta), sekä silmäkulmissaan merkinnät.

Luonne: Mi jong on luonteeltaan kärsivällinen, tyyni ja ehkä hieman tempperamenttinen, hän sanoo jos hänellä on asiaa, mutta osaa pitää suunsa kiinni tietyistä asioista (kuten Feniixin isän henkilöllisyydestä). Hän on välillä erittäin äreä ja synkkä menneisyytensä takia.

Perhe: Mi jongilla oli perhe mutta hänen vaimosa kuoli tuntemattomasta syystä ja tytär katosi, nykyään hän pitää Fenixiä siipiensä suojassa.

Voima: tuulen voimat.

Muuta: Mi jong kuuluu alkuperäiseen johtajien sukuun. Hänellä on niin ihmismuoto, koiramuto kuin taistelumuoto jota hän ei juuri käytä.

Seri veden ääni:

Ikä: 15- vuotta

Ulkonäkö: Serillä on vaaleankeltaiset hiukset ja taivaansiniset silmät, hänellä on hoikka mutta lihaksikas keho. Serillä on koiramuodossaan valkoinen turkki, vesipisaramerkit silmäkulmissaan ja aaltoja muistuttavat merkit  olkavarsissaan.

Luonne: Seri on luonteeltaan itsepäinen, ärhäkkä ja hyvin varautuva, lähemmin häneen tutustuessa, Seri muuttuu lämpimäksi, leikkisäksi ja hyväsydämiseksi nuoreksi naiseksi jolla on terävä äly ja yhtä veitsekäs kieli.

Perhe: Seri ei muista omaa perhettään kunnolla, hän kumminkin pysyy Magon siipien suojissa ja seurustelee tämän pojan, Fenging kanssa.

Voima: Veden voimat

Muuta: Serillä on ihmismuoto, koiramuoto ja hyvin voimakas taistelumuoto.

VIHOLLISET:

Mago (omalta nilmeltään Silver wing):

Ikä: arviolta 40

Ulkonäkö: sotkuinen, musta tukka joka on kahdella poninhännällä, verenpunaiset silmät (muuttuvat hetkeksi harmaiksi hänen suuttuessaan), kalpea iho ja erittäin jämäkkä mutta pitkä keho, (silti näyttää hyvin hoikalta). Koiramuodossa musta turkki ja punaiset silmät (sama harmaa- efekti kuin ihmisenä), tyypillinen koirapahis siis XD

Luonne: Mago on luonteeltaan lähinnä hyvin ärhäkkä, mutta hyvin kärsivällinen, hän toimii johtajana hyvin määrätitoisesti ja harkitusti, isän roolissa hän on hieman etäinen mutta hyvin huolehtiva poikaansa kohtaan. Hyvinä päivinä hän on hyvin humoristinen, herskyvä ja iloinen.

Perhe: Magolla oli vaimo Fi Fuun, ennenkuin Fenix tappoi tämän vahingossa, hänellä on myös poika Feng josta hän pitää huolta henkensä kaupalla, samoin hänellä on suojissaan Seri, Magolla sanotaan olevan kaksi lasta lisää mutta siihen hän ei kommentoi mitään.

Voima: Tulidemoni

Muuta: Magon sanotaan olevan anistenmies (väitetään että hän on maannut yhteensä 200 naisen kanssa ja ko,men kanssa saanut lapsia, vain kahden kanssa hän on ollut vakituisessa liitossa).

Fi Fuun (R.I.P):

Ikä: n 40 vuotta, ehkä hieman alle

Ulkonäkö: Fi Fuunilla on tummanvioletit silmät ja musta, lyhyt tukka ja tummahko iho, hän on hyvin lyhyt ja hieman pyöreä (kaikki keräytyy hänen mielestään liikaa lanteille). Koiramuodossaan hänellä on musta turkki ja viloetit silmät.

Luonne: Fi Fuun on niin sanotusti aika "neutraali luonne", hän puhuu vähän, pysyy mieluiten taka- alalla ja varoo tekemästä typeriä asioita, kumminkin kun kyseessä on hänen perheensä ja lähipiirinsä, hänestä tulee suojeleva, iloinen, herskyvä ja elämää täynnä oleva persoona joak tahtoo aina olla liikkeessä.

Perhe: Fi Fuun on suhteessa Magon kanssa ja heillä on siinä seurauksena syntynyt Feng.

Voima: demoni

Muuta: Fi Fuun kuoli Fenixin iskiessä häntä vahingossa veitsellä kaulavaltimoon.

Feng:

Ikä: 16

Ulkonäkö: Fengillä on samat piirteet kuin isällään, hänellä on mustat, hieman pörröttävät, kiharat, naistenkaatajan hiukset (niinkuin hänen isänsä sanoo), punertavat (tummemmat kuin isällään) olevat silmät ja sama, hoikka mutta atleettinen keho kuin isällään. Koiramuodossa punaiset silmät (sama harmaaefekti kuin isällään, myös ihmismuodossa), musta turkki

Luonne: Feng on luonteeltaan hyvin jämäkkä, määrätietoinen ja kovapäinen nuori joka osaa yhtä hyvin olla määrätietoinen ja lakselmoiva kuin isänsä, silit hän kykenee olemaan "neutraali", kuten äitinsä, hänellä on hyvin lempeä ja suojelva luonne kuten äidillään, etenkin Seriä kohtaan.

Perhe: Fi Fuun ja Mago

Voima: Demoni

Kaor: 

Ikä: 37

Ulkonäkö: erittäin laiha, pitkä ja luurankomainnen mies jolla silti on erittäin charmantti ulkonäkö ja uskomattomat voimat, hänellä on lyhyt, tummanruskea tukka ja hämmentävän siniset silmät (lähes turkoosit). Koiramuodossa tumma, lähes musta turkki ja samat siniset silmät (muuttuvat selittämättömästä syystä välillä keltaisiksi)

Luonne: Kaor on tyyni ja järkähtämätön kuin siperian tundrat, hänen luonteensa kumminkin muuttuu välillä hyvin kieroutuneeksi ja oudoksi.

Perhe: ei tietoa