Eipä ole tullut tehtyä mitään, eikä minulla ole sille edes hyvää syytä... kumma juttu, ei se ole sitä ettei minua haluttaisi tai huvittaisi, jotenkin tuntuu vaan että kaikki on jumissa ihan vaan sen takia, että oma alitajunta ei viitti lähteä käyntiin. Peräti kaksi artikkelia odottaa julkaisua ja kummassakaan en ole edennyt kovin pitkälle. Mutta koetan vielä tämän kuun sisään saada jotain ja löytää uudelleen tuliset siivet, tulinen sielu sarjan juonen, koska damn, mä kadotin sen uudelleen, (enkä ymmärrä miten, kaikki on siististi mapeissa, tai ei kaikki, suurin osa rotkottaa hyllyssä sekaisin kuin trombin jäljiltä). 

Mutta ei minulla kai muuta, pitää Taleheart`s tales saada jossakin vaiheessa pois tieltä. Tällä hetkellä se lähentelee mielestäni puolta väliä, pitää pian sitäkin edistää ja ehkä ottaa paremmin huomioon tuo englannin kieli :P. En ole myöskään miettinyt, mitä alan tekemään pidempänä sarjana, ajattelin kahta vaihtoehtoa, joko erästä sarjaa joka liittyy Fenixiin, tai sitten tarinaa liittyen joulukalenterissa vilahtaneeseen sarjaan jossa esittelin Demoneita: http://sudenkertomaa.vuodatus.net/lue/2015/12/joulukalenteri-luukku-11-1 (tuossa esittelyn eka osa).

Mitä te sanotte? Kummasta haluatte pidemmän meiningin sarjan? Kommatkaa alas, samalla saa ehdottaa, mitä haluatte enemmän blogiin tulevaisuudessa, sillä minua kiinnostaa myös teidän mielipiteenne :)

Kiitos että olette kärsivällisiä :)