Tässä tuli joku päivä mieleeni että voisi ruveta uudelleenkirjoittamaan joku päivä jo valmiiksi julkaistuja, siis kun nykyiset on ensin saatu julkaistua loppuun :) Juu ja sitten siihen miksei täällä ole juuri tullut julkaisuja tehtyä, koulu ja inspiraation puutehan ne taas ottivat vallan ja sitten niiden aiheuttama, pieni yllätystekijä nimittäin masennus.

Siis onhan tämä pikku pirulainen ollut minulla jo pidemmänn aikaa, 7 luokalta lähtien mutta nykyäänhän se on taas lähtenyt voimistumaan kasaantuvien paineiden vuoksi. Toinen blogi kyllä pysyy aktiivisena mutta tämä taitaa taas jäädä tänne bittisyövereihin kummittelemaan teknohaamuna seuraaviksi viikoiksi tai kuukausiksi. Divine Helliä tulee kyllä julkaistua sillä se on lähes kokonaan jo valmiina tietokoneellani ja siitähän se on helppo copy pasteta eteenpäin, seuraava osa siitä tulee sitten kun jaksan ja muistan.

Sitten vakavemmista kevyempiin, olen saanut jatkettua tätä ikusuusprojektiani josta olen paasannut täällä kuin tosiuskovainen raamatusta, eli Tuliset siivet, tulinen sielu on saanut alun ja nököttää nyt tuolla muiden kirjoitusten seassa odottamassa jatkoa. Eli siis tässä lähikuukausina se alkaa vamaan taas ilmaantua tänne kun vain jaksan sitä laitella ja jatkaa eteenpäin.

Fenixin taru- esittelyjä jatkan sitten taas kun minulla on aikaa ja hermoja räpeltää hahmogallerioita taas kokoon, seuraavaan hahmokategoriaan nimittäin tulee aika pirun paljon hahmoja ja tavaraa (damn kun niitä tuli tehtyä sillon aikoinaan liikaa =n=*). 

Ja tulipahan näin lopuksi huomattua mielenkintoinen fakta, enää 51 artikkelia tämän jälkeen ja täynnä on 200 pitäsköhän siihen jotain ekstriimiä kehitellä? Heittäkää ideoita jos teiltä löytyy ;)

Mut nyt kevättä ja tulevaa kesää, tavataan seuraavan jutun merkeissä <3