Animecon mäni ja arki tuli, coni meni suhteellisen hyvin vaikka työajat olivat aika pitkiä ja narikkahomma oli yllättävän rankkaa (seisominen, kantaminen ja käveleminen 6 tuntia putkeen kun ei ole oikein minulle luotu XD). Mutta mutta conipaikalle saavuttiin perjantaina, kaverit otti kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää, matka oli pitkä, päivä oli lämmin ja istuminen uuvuttavaa mutta olipahan se sen arvoista.

Perille päästyämme vietiin toinen kyydittäjistä majoituspaikalleen, käytiin conipaikalla badgejen haussa (oli kyllä kunnon badget siellä), sen jälkeen käytiin kaverin ja kaverin kaverin kanssa Pizzalla ja sen jälkeen ulostauduttiin majoituspaikalle veturitalleille (mukavan viileä oli nukkua mutta ARGGHHH siellä oli se hirveä juna- asema naapurissa joka herätteli vähän välilä yöllä).

Lauantaina coni alkoi rauhallisissa merkeissä, heräsin noin 8- 9 aikoihin ja menin etuovelle istuskelemaan lipputangon viereen lähinnä sen vuoksi että olin pihalla siitä, mistä vänkärit menivät sisään (vaikka menin kyseisestä ovesta sisälle edellisenä päivänä) ja osittain sen vuoksi että halusin nähdä sisällemenon ja sitä kautta conin pukuloiston (paljon Hetaliaa ja muutama Disney- hahmo löytyi). Porukkaa meni sisälle paljon joten odotin että suurin jono katoaisi ja sen jälkeen raahustin itse siihen massiiviseen ihmismassaan.

Ensimmäisenä päivänä kiertelin lähinnä taidekujaa ja myyntipöytäsalia (se oli isoin myyntipöytäsali joita olin nähnyt tähän mennessä). Sain ostettua mukaani vaikka minkänäköistä härpäkettä, mukaanlukien TARDIS- kaulakorun jota pidin koko loppupäivän, Backstreetin pöydältä polvisukat (seuraavaan cossiin) ja taidekujalta Uni- sarjakuvakirjan. Loppu päivä sitten menikin narikassa ja sen jälkeen greenroomissa löhöilemässä ja veturitalleilla nukkumassa (en mennyt iltabileisiin koska ei vain jaksanut =n=).

Sunnuntaina vuoro alkoikin heti aamusta ja silloin kykenin jo suunnistamaan ovelle josta pääsi vänkäritkin sisään X33 Vuoron päätyttyä eksyin taas ihailemaan taidekujaa ja tuli ostettua AOT- penaali kaverille, backstreetin pöydältä löysin myös paidan jonka sain kympillä (wtf) ja sitten tuli ostettua vielä Bard&Jesteriltä kellokaulakoru joka oli kyllä mielettömän kaunis, pitipä sitä vielä käydä muutama manga hankkimassa ja yksi manganpiirto- opas, päättäjäisiinkään en mennyt sillä oli kauhia väsy ja suuret ihmismassat yhdessä huonessa on vähän nou nou- juttu.

Kotimatka sujui mukavasti, käytiin kavereiden kaverin luona nopeasti vierailla ja myöhemmin Äänekoskella evästämässä. Loppumatka sitten sujui naureskellen kun nämä kaverit alkoivat vääntämään hirveää läppää (ja ei minulla ei mennyt mielenterveys (ainakaan ihan täysin) niinkuin nämä sisarukset vähän epäilivät että vielä selväjärkinen olen jos sitä miettivät XDD). 

Mutta coni oli oikein mukava, tilat olivat suuret, kävijöitä oli mukavasti, ilmastointi toimi ja työkaverit olivat mukavia, paikat olivat myös lähellä ja Jyväskylä itsessään oli todella kaunis ja viihtyisän oloinen kaupunki jossa kävisin mielelläni uudestaankin :) Puvut olivat yllättävän laadukasta settiä conissa (itte en cossinut vaikka piti sillä työ imi kaikki mehut, anteeksi =^=``). Seuraava coni taitaa sitten taas olla ensivuoden puolella mutta olen kyllä vielä tänä vuonna menossa Kuopiorockkiin heinäkuun lopussa talkoohommiin (kierrätysneuvontaan tarkemmin sanoen) ja Yookaitten yöhön Lapinahdelle halloweenin lähimainingeissa. 

Huomasin että tämä on jo 161 artikkeli