Animecon oli oikein mukava mutta toisaalta se sai minut miettimään ja olen ajatellut etten enää lähde muihin coneihin kuin vielä kerran ensi vuonna Animeconiin kaverin kanssa ja sen jälkeen lopetan, tottakai voin muuttaa vielä mieltäni mutta sen näkee sitten.

Miksi kerron tästä päätöksestä? Ihan vain infotakseni teitäkin etten ole enää coneihin ilmaantumassa muuta kuin joskus satunniasesti ja ettei enää turhia päivityksiä ole tulossa.

No miten sitten tulin tähän päätökseen? Eihän se hittoakaan ketään kiinnosta mutta luultavaasti kirjoitan tätä lähinnä vain muistutukseksi itselleni. Huomasin nimittäin Animeconissa ollessani etten nauttinut siitä enää ollenkaan. Tunnelma oli kiva mutta en enää löytänyt siitä mitään kipinää, tekeminen ei kiinnostanut myyntipöytäsali oli jo nähty juttu ja ihmisten seurassa ei vain viihtynyt, huomasin mieluummin istuvani tulikuumassa autossa kirja kädessäni tai jossakin nurkassa mahdollisimman piilossa katseilta ja ihmisiltä.

Mutta niin, tässä olivatkin sitten syyt miksen halua enää lähteä coneihinm, mieli voi toki muuttua mutta alan kai pikkuhiljaa erkaantua kyseisestä skenestä ja kasvaa sisään omiin ajatuksiini.