Vuosi 2018 tulee olemaan työntäyteinen osaltani, viimeiset yo-kokeet, mahdollinen valmistuminen, yo- juhlat, pääsykokeet, muutto uuteen kaupunkiin jos kaikki menee sunnitelmien mukaan ja siihen päälle vielä opintojen loppuun suorittaminen. Työtä on mutta tulen pitämään blogia yllä, Dystopia jatkuu sillä olen kirjoittanut tarinaa jo pitkälle ja luultavasti jatkan kun kiinnostus tarinan palaa. Talehearts tales saa taas jatkoa myöhemmin seuraavana vuonna kun alkuvuoden rumba ensin rauhoittuu.

Myös toisen blogini, Toddlersdaydreamin- puolella tulee tapahtumaan, ajattelin nimittäin lopettaa sen, blogin, en sarjakuvien tekemistä. Syynä on se että Wordpress ei ole oikein miellyttävä pohja sarjakuvablogille ja ajattelin vaihtaa suuntani Bloggeriin, joka tuntuu ajatuksena paljon houkuttavammalle ja olen kuullut että se on enemmän ystävällisempi isommille ja monipuolisemmille tiedostoille. 

Tottakai ilmoitan uuden blogin nimen ja osoitteen molemmissa blogeissa ennenkuin suljen nykyisen sarjakuvablogini joten jos täällä joku seuraa sitä puolta niin uuden osoitteen löytämisessä ei pitäisi olla ongelmaa tällä tavoin. Joten tämmöistä sitten seuraavalle vuodelle, toivotan kaikille nyt turvallista ja rauhallista uutta vuotta ja ensi vuodelle paljon onnea!